Модната индустрия започва да се променя все по-осезаемо, за да се

...
Модната индустрия започва да се променя все по-осезаемо, за да се
Коментари Харесай

Пуснаха първата кукла Барби от рециклирана пластмаса

Модната индустрия стартира да се трансформира все по-осезаемо, с цел да се приспособява към изискванията на актуалния свят. Първо от Victoria's Secret се сбогуваха с ангелите си, с цел да ги заменят със седем сполучливи дами, а неотдавна обичаната Барби на всички дребни момиченца няма да замърсява природата. Най-красивата кукла към този момент ще бъде направена от събрани отпадъчни материали по крайбрежията на океана.

Очарователната безнаказаност към този момент от дълго време не е на мода. Най-малките ще разполагат с опцията да изследват чудесата на детството и да употребяват цялостния капацитет на играчките.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Barbie (@barbie)

Серията, която се споделя " Барби обича океана ", включва три кукли, както и плажни аксесоари. 90% от тях са направени от рециклирана пластмаса. Останалите 10% от куклата – главата, косата и обувките – в специфичната серия, са създадени от първична пластмаса. " По този метод резервираме външния тип и качество, с които куклата Барби е известна ", се споделя в известие на американската компания за детски играчки.

Компанията си е сложила за цел до 2030 година продуктите й напълно да се създават от рециклирани, рециклируеми или биобазирани пластмаси. Цената на комплект кукла Барби се равнява на 9,99 щатски $. Устойчивата иновация цели да накара децата да се замислят за опазването на околната среда и водите. Емблематичното розово за известната кукла подава ръка на зеленото за едно по-светло бъдеще. Това не е първият път, в който компанията прави нещо свястно с публично значение и идея. Преди години показаха линия Барби – съумели дами,  такива с друг цвят на кожата,  както и кукли, въодушевени от присъединяване на дами в политическите избори.


 6 дребни стъпки за по-устойчив дрешник
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР